PRIHLASOVANIE

  • PREČO SA PRIHLÁSIŤ?

Študenti na Ekomomickom base campe získajú vedomosti, ktoré budú aj naďalej využívať v osobnom i profesionálnom živote. Získajú nových známych s rovnakými záujmami z celého Slovenska, a v neposlednom rade zažijú kopec srandy a búrlivých diskusií. Staň sa aj ty jedným z nich!

  • AKO SA PRIHLÁSIŤ?

Máme obmedzenú kapacitu pre účastníkov, preto sme nútení spomedzi vás vyberať. Prosíme vyplňte dôsledne prihlasovací formulár nižšie. Zvýšite tým svoju šancu na účasť. Prihlasovanie do druhého ročníka otvárame 7. augusta 2023. Prihlásiť sa dá do 6. októbra 2023.

  • AKÁ JE CENA?

Vďaka podpore sponzorov je cena za seminár (vrátane ubytovania, plnej penzie a kvalitnej ekonomickej literatúry) pre študentov 159 eur. Pre vybraných študentov vieme poskytnúť štipendium vo výške 60 eur, cena podujatia tak bude 99 eur. Stačí, ak vyplnia prihlášku a zaškrtnú žiadosť o štipendium. Cena nezahŕňa dopravu na a z miesta konania. Cena pre neštudentov je 239 eur.

Pozor: cena je nekomerčná a dotovaná. Preto neposkytujeme zľavu z poplatku v prípade, že účastník nemá záujem o ubytovanie či stravu na mieste. Dôležitou súčasťou EBC networking, ktorý sa výrazne jednoduchšie realizuje v prípade, že účastníci sú ubytovaní na mieste. Všetky detaily o platbe sa vybraní uchádzači dozvedia po uzávierke prihlášok.

Prihlasovací formulár