HORECA konferencia a Jesenné stretnutie hotelierov 2017

Konferencia sa uskutočnila 6-8. novembra 2017 v Hotel Grand, Jasná. Témou konferencie bola bezpečnosť a kvalita v hoteloch a reštauráciách. Diskutovali sa témy od potravinových škandálov, kvalitatívneho manažmentu až po problematiku regulácie a príchodu zdieľanej ekonomiky. Práve k poslednej téme bol za INESS diskutovať a prednášať analytik Róbert Chovanculiak.

HORECA konferencia a Jesenné stretnutie hotelierov 2017

Svoj krátky príspevok rozdelil na dve časti. V prvej časti vysvetlil, čo stojí za úspechom zdieľanej ekonomiky a aké prináša spoločenské efekty. V druhej sa pokúsil ukázať hotelierom, prečo môže byť príchod zdieľanej ekonomiky príležitosť aj pre nich. Budú sa totižto otvárať zákony a prehodnocovať regulácie v odvetví ubytovania. A s tým môže byť spojené regulačné odbremenenie aj klasických hotelierov.

INESS is an independent, non-governmental and non-political civic association. All of our activities are financed by grants, 2% tax allocation, own activities and donations from individuals and legal entities. Thus, our operation, scope and quality of outputs, largely depends on your generosity.
Our
awards
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards