Vianočný večierok wINESS 2023

Vo štvrtok, 14. 12. 2023, sa uskutočnil wINESS (vianočný večierok INESS).

Vianočný večierok wINESS 2023

Vianočný čas je obdobím spolupatričnosti a zdieľania okamihov s tými, ktorých máme radi. V INESS-e sme preto v tomto duchu pokračovali v našej tradícii a pripravili sme si vianočný večierok, ktorý nám umožnil spojiť sa s našimi sponzormi, novinármi, súčasnými aj bývalými spolupracovníkmi a kamarátmi. 

Tento rok sme sa ale rozhodli pre zmenu a po prvýkrát sme opustili naše bežné kancelárske prostredie. Teší nás, že sme mohli našich hostí privítať v o niečo veľkorysejších priestoroch – v reštaurácii Minerva na Michalskej ulici v Bratislave. 

Zdieľanie názorov, myšlienok a skúseností pre nás vždy bolo dôležité a práve tento večer nám poskytol ideálnu príležitosť na ich vzájomnú výmenu.

V neformálnom prostredí s pohárom chutného vína od rodinného vinárstva Štyri ruky, sme mali príležitosť vytvoriť nové a prehĺbiť už existujúce vzťahy s hosťami, medzi ktorými nechýbali novinári, ľudia z verejnej správy, zástupcovia iných think tankov, politici, podnikatelia, podporovatelia INESS a samozrejme naši bývalí i súčasní spolupracovníci. Vzájomné diskusie boli obohacujúce a poskytli nám nové perspektívy a inšpirácie do nasledujúceho roka aj vzdialenejšej budúcnosti.

Všetkým hosťom ďakujeme za návštevu a už teraz sa tešíme na ďalší wINESS!

INESS is an independent, non-governmental and non-political civic association. All of our activities are financed by grants, 2% tax allocation, own activities and donations from individuals and legal entities. Thus, our operation, scope and quality of outputs, largely depends on your generosity.
Our
awards
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards