Letná univerzita 2024

Francúzky inštitút IES EUROPE každoročne organizuje letnú univerzitu, ktorej sa zúčastnili aj naši kolegovia Matej Bárta, či Radovan Ďurana. Summer university sa už roky teší veľkej obľube a ponúka študentom unikátnu príležitosť prehĺbiť svoje vedomosti a získať nové perspektívy.

Letná univerzita 2024

IES už od svojho založenia v roku 1989 poskytuje kvalitné vzdelávanie a rozvíja intelektuálne schopnosti mladých ľudí. Letná univerzita je jedným z hlavných projektov, ktorý umožňuje študentom z celého sveta diskutovať o aktuálnych otázkach a výzvach súčasnej Európy.

Témou tohto ročníka sú otázky týkajúce sa budúcnosti Európskej únie, vrátane politických, ekonomických a sociálnych aspektov integrácie. Prednášky a semináre budú vedené odborníkmi z rôznych oblastí, ktorí poskytnú cenné poznatky a podnietia hlboké diskusie.

Letná univerzita sa bude konať od 6. júla do 20. júla 2024 vo francúzkom Aix-en-Provence. Pre viac informácií navštívte web IES tu.

INESS is an independent, non-governmental and non-political civic association. All of our activities are financed by grants, 2% tax allocation, own activities and donations from individuals and legal entities. Thus, our operation, scope and quality of outputs, largely depends on your generosity.
Our
awards
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards