Priestor pre zdravotné pripoistenie na Slovensku

Diskusia o slovenskom zdravotníctve je paralyzovaná témou zisku zdravotných poisťovní. Častý argument politikov znie „zisk by mal byť dosahovaný z pripoistenia“, či dokonca „chceme umožniť pripoistenie“. No pozornému čitateľovi možno ihneď napadlo: keď to všetci chcú, prečo dosiaľ komerčné zdravotné pripoistenie nevzniklo?

Priestor pre zdravotné pripoistenie na Slovensku

V publikácii Priestor pre zdravotné pripoistenie na Slovensku od autorky Kataríny Fedorovej analyzujeme slovenskp legislatívu a hľadáme v nej priestor na zdravotné pripoistenie. Ako toto hľadanie dopadlo sa môžete dočítať v publikácii dostupnej tu, alebo skrátene v tlačovej správe.

INESS is an independent, non-governmental and non-political civic association. All of our activities are financed by grants, 2% tax allocation, own activities and donations from individuals and legal entities. Thus, our operation, scope and quality of outputs, largely depends on your generosity.
Our
awards
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards