Štipendiá na Liberty and Markets

Do Prahy prichádza na letnú školu "Liberty and Markets" popredný svetový autor v oblasti free-banking prof. Lawrence White, prezident Foundation for Economic Education Lawrence Read a niekoľko dalších osobností.

Štipendiá na Liberty and Markets

Letná škola (13-15.9) je súčasťou propagácie nového bakalárského odboru Hospodárska politika na vysokej škole CEVRO Institut. Tento program je výnimočný, keďže ako jediný v ČR a SR ponúka štúdium hospodárskej politiky práve z pozícií, ktoré uvedení americkí profesori reprezentujú.

Kľúčová správa: INESSu se podarilo zabezpečiť 3 štipendiá, vďaka ktorým môžete letnú školu zadarmo absolvovať. Záujemcovia napíšte email na Jana.kostovcakova@iness.sk s krátkym zdôvodnením, prečo by sme mali vybrať práve vás.

Dajte vedieť aj svojim známym!
 

 

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards