Pozvánka: Rozpočet pre rok 2014 a dlhová brzda

Radovan Ďurana z INESS bude dňa 21.11.2013 súčasťou panelovej diskusie Rozpočet pre rok 2014 a dlhová brzda, ktorú organizuje Konzervatívny inštitút M. R. Štefánika.

Pozvánka: Rozpočet pre rok 2014 a dlhová brzda

Konzervatívny inštitút M. R. Štefánika v spolupráci s týždenníkom .týždeň si Vás dovoľujú pozvať na ďalší konzervatívny klub Rozpočet pre rok 2014 a dlhová brzda

Kedy? štvrtok 21. november 2013 od 17.00 hod.

Kde? Pálffyho palác, Zámocká ul. 47, Bratislava (lokalizácia podľa mapy tu)

Záujem o účasť na podujatí potvrďte najneskôr v termíne do štvrtka 21. novembra 2013 do 12.00 hod. prostredníctvom prihlasovacieho formulára, ktorý je dostupný tu. Vo formulári uveďte svoje meno a priezvisko, ako aj e-mailovú adresu.

V prípade naplnenia kapacity sály (miest určených pre širšiu verejnosť), usporiadateľ si vyhradzuje právo neakceptovať prihlášku. Akceptovanie alebo zamietnutie prihlášky bude potvrdené zaslaním e-mailu.

Účastníci prihlásením zároveň vyjadrujú súhlas s vyhotovením a verejným použitím a zverejnením obrazových a zvukových záznamov z akcie organizátorom a vyjadrujú súhlas s účasťou na takých záznamoch.

Panelisti:

Anton Marcinčin | poradca ministra financií

Ivan Šramko | predseda Rady pre rozpočtovú zodpovednosť

Radovan Ďurana | analytik INESS

Peter Gonda | riaditeľ KI

Moderuje:

Lukáš Krivošík | redaktor týždenníka .týždeň

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards