INESS tričká

Všetkým sympatizantom INESS, ktorí sledujú našu činnosť a aktivity, dávame do pozornosti INESS tričká s výstižným sloganom.

INESS tričká

Autorom trefného aforizmu "Štát lebo strelím" je Tomáš Janovic, ktorému touto formou ďakujeme za povolenie slogan použiť.

Tričká máme v rôznych farbách (olivová, červená, modrá, hnedá, khaki a čierna) a v rôznych veľkostiach (S, M, L, XL a XXL). Dámsky strih ponúkame iba v čiernej farbe (veľkosti S, M, L).  Cena trička je 9,90 eur.

Ak ste z Bratislavy, môžete si ich vyskúšať priamo v našej kancelárii, pri posielaní poštou rátajte s poštovným a balným. Pre objednávku nás kontaktujte na iness@iness.sk.

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards