Rozšírte svoje obzory na letnom Liberty Camp v Španielsku

Pripravte sa na  jedinečnú skúsenosť plnú vzdelávania a diskusií. Liberty camp prináša medzinárodný tím učiteľov z The Language of Liberty Institute, ktorí sa s vami podelia o svoje vedomosti, zručnosti a skúsenosti počas 5 dní plných inšpirácie a zážitkov.

Rozšírte svoje obzory na letnom Liberty Camp v Španielsku

Nielenže budete diskutovať o súčasných problémoch vyspelého sveta, ale aj o význame slobody v našich životoch a spoločnosti. Skúmať sa bude nielen z ekonomického ale aj z právneho, morálneho a filozofického pohľadu. Podujatie sa koná 5. – 10. Júla v španielskej Malage a celé prebieha v anglickom jazyku, čo vám poskytne možnosť zdokonaliť vaše jazykové schopnosti.

INESS v minulosti spoluorganizoval 8. ročníkov Liberty Campu aj na Slovensku, preto vám túto jedinečnú vzdelávaciu príležitosť vrelo odporúčame!

Počet miest je obmedzený, preto neváhajte a zaregistrujte sa ešte dnes tu.

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards