Pozvánka: Bratislava Austrian Economic Summit

Pozývame vás na Bratislava Austrian Economic Summit (BAES), ktorý  sa uskutoční v dňoch 24. – 26. júna 2013. Minulý rok sa podujatie uskutočnilo v čínskom Shanghai a pre veľký úspech pokračuje európskym turné.

Pozvánka: Bratislava Austrian Economic Summit

Konferencia sa uskutoční v hoteli Kamila na Čiernej vode, medzi prednášajúcimi budú Dan Mitchell (USA), Barbara Kolm (a genuine Austrian economist), Cris Lingle (Guatemala), Ali Massoud (Egypt), Barun Mitra (India), Rainer Heufers (Germany), Josef Šíma (Czech Republic), Ken Schoolland (USA), James Marsh (USA)  a Richard Ďurana z INESS.

Podrobný program podujatia nájdete tu. Registrovať sa môžete na tejto e-mailovej adrese: li.schoolland@gmail.com (aj v priebehu podujatia).

Edit: Vstup na konferenciu je voľný!

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards