Pozvánka: Eurozóna a alternatívy

TRIM Broker v spolupráci s Konzervatívnym Inštitútom M.R. Štefánika pozýva všetkých záujemcov na prednášku a následnú panelovú diskusiu k téme Eurozóny, euru a alternatívach pre Slovensko, v súvislosti s vydaním novej knihy Eurozóna a alternatívy európskej ekonomickej integrácie. Diskusia sa uskutoční na pôde EUBA v miestnosti B108 na Národohospodárskej fakulte 11.11.2013 so začiatkom o 15:15 hodine.

Pozvánka: Eurozóna a alternatívy

Prednáška je určená laickej i odbornej verejnosti so záujmom o veci verejné, hospodársku a menovú politiku. Diskutovať budú Peter Gonda, Juraj Karpiš, Ján Oravec a Ronald Ižip.

Program:

15:15 - Peter GONDA - stručný obsah knihy (propagované ciele eurozóny vs. realita, návrhy riešenia)

15:30 - Príhovor panelistov

16:00 - Moderovaná diskusia s panelistami (moderátor: Lukáš KRIVOŠÍK, redaktor týždenníka .týždeň)
 

Po ukončení prednášky možnosť zakúpenia knihy "Eurozóna a alternatívy európskej ekonomickej integrácie" s podpisom autora.

Viac informácií o podujatí nájdete na stránkach Konzervatívneho inštitútu alebo Trim Broker.

INESS je nezávislé, neštátne a nepolitické občianske združenie. Všetky naše aktivity sú financované z grantov, 2% daňovej asignácie, vlastnej činnosti a darov fyzických a právnických osôb. Naše fungovanie, rozsah a kvalita výstupov, teda vo veľkej miere závisí aj od Vašej štedrosti.
Naše
ocenenia
Zlatý klinec Nadácia Orange Templeton Freedom Award Dorian & Antony Fisher Venture Grants Golden Umbrella Think Tanks Awards